mówiłem do ciebie ładnie
na zawsze zapamiętaj mnie
moc słowa nie uwiędnie jak kwiat lilii
w pocałunkach niosłem miłość
tańczyły na twoich ustach i policzkach
czerwonych od uniesień ciemna noc
zagląda w oczy mrok
ty taka jasna jak gwiazda
rozpraszasz pojedyncze promienie
zawsze przy tobie trwać nawet gdy źle
płyną dni umykają noce a my płyniemy
mówiłem do ciebie ładnie
zapamiętaj mnie
słowa nie więdną jak kwiaty
w pocałunkach miałem miłość
tańczyła na twoich ustach
i policzkach czerwonych
od uniesień ciemniała noc
a ty jaśniałaś jak gwiazda
zawsze przy tobie będę
nawet gdy będzie źle
za szybko dni umykają
noce i gesty bledną
nadal płyniemy
Pozdrawiam serdecznie:)