Koszmarek

Konrad Koper

Gdzie kończy się świat,

jest zjaw stolica.

( Jej herb to pętlica)

Rośnie nieopodal szary kwiat.

 

Przejeżdża obok czarna konnica.

Kogo wspiera? – to tajemnica.

 

Przeróżnym mocą wiwat !

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 października 2020
anonim