W deszczowe dni

Krzysztof Kowalski.

Jesień się zbliża

bociany już odleciały

tylko Ty jesteś

wypełnieniem mojej ciszy

pustki mojego serca

 

między początkiem a końcem

naszego przeznaczenia

w pochmurne deszczowe dni

chwilami naszego istnienia.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 11 października 2020
anonim