jak będziesz żyć

Irena Świerżyńska

czy będziesz się bał

czy tylko śmiał

i co

ci zostanie

 

czy będziesz dryfował

i  jak  -  szanował

 

kogo

 

piękny panie

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 11 października 2020
anonim