Pod Twoją obronę

Ela Kwiecińska

Pod Twoją obronę

uciekam się Matko

kiedy moje życie

wymyka się z rąk

a wśród trosk wszędobylskich

ukryła się gdzieś przede mną

nadzieja

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 11 października 2020