może bez t

Lucky Person

zalane mam spodnie moczem

i boję się następnego dnia

ty jesteś ogień ja też ogień

nie ma życia w spa

nie ma te porażek i wstydu

nie ma raz nas

nas raz

ale się wznoszę

wznoszę!

szybciej niż zmienia się kolor tła

ja

tak ja

się wzbijam

i trwam

w ..........

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 17 października 2020
anonim