2020

Lucky Person

wszystko się posypało

od normalności której nie było

przez nic nie znaczącą nienormalność

 

kto rozumie plan

przedstawiony światu

przez niezbyt mądrych w tv

 

jeszcze czasem trwają

rozmowy o nadziei 

o poprawie niepoprawionego

 

a wojny się toczą

jakby na przekór

przypominając o tym zwykłym

 

nie będzie.

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 18 października 2020
anonim