Literatura

Jesteś przy mnie (wiersz)

Yaro

przychodzisz
jak myśl do głowy

 

nie boję się ciemnych dolin
światło rozprasza mrok

 

jesteś przy mnie
pośród modlitw

 


dobry– 3 głosy
2 osoby ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 21 pazdziernika 2020, 10:24
Piękne i trafne. Chciałbym tak pisać...
przysłano: 20 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca