naszyjnik

zygzak

róże uschną

nim zapach zachwyci

 

bo drzwi zamknięte

bez klucza

 

naszyjnik z marzeń

jak uśmiech tęczy

nad ponurym światem

 

nie pachnie

ale i nie więdnie

 

zygzak
zygzak
Wiersz · 21 października 2020
anonim