mały człowiek

Yaro

małe rączki wśród zabawek 

mały świat magiczny 

magia w dziecku zamieszkuje 

 

 

małe raczki chude nóżki 

duża głowa pełna pomysłów 

łysy mały człowiek ciągły głód 

 

szczęście kojarzone z nieszczęściem 

zabawa w bogów zabawa dragi 

wolny sex problem jak on mógł 

 

małe rączki wśród zabawek dorosłych 

lecz nie po to by się bawić 

 

co się stało to się nieostanie 

zapamiętaj chamie sługo zła 

żyj i daj żyć innym

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 29 października 2020
anonim