programista

slavic player

 

znów w drodze najlepszego programisty
 
co kilkanaście kroków wprowadził ucieczki
ptaków przed glanami gracza
 
rozdroża z odnośnikami do własnego 
bohaterskiego położenia
 
to ostatni tysięczny wypad za znanego im
siebie w imię plików ze skrzypiącymi drzwiami
można otworzyć i wejść jak do biura
 
a w każdym stworzy on grafik na kolejny cykl bez
weekendów wolnych od kradzionego zapewne
systemu operacyjnego
 
wchodzimy na zupełnie inny level

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
slavic player
slavic player
Wiersz · 29 października 2020
anonim