w pośpiechu

mało w nich

słońca

a jak dużo żalu

pretensji i obaw

 

nie szepczą

jestem twój twoja

 

za to zachłannie

bądź tylko mój

bądź tylko moja

wzdychają

 

nie patrzą sobie w oczy

szukają śladów męża na poduszce

paznokci żony na plecach

 

a potem gubią

pocałunki

zapinając guziki

i biegną dalej

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 3 głosy
zygzak
zygzak
Wiersz · 30 października 2020
anonim
  • rogaj59977
    "bez serc bez ducha to szkieletów ludy"

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • marzena
    Raczej nic odkrywczego i nic nowego. Seks na szybko, czy to takie straszne. Nie ma czasu na uczucie, może niektórzy na nie, nie zasługują?
    Mogą się kopulować do bólu, króliki tak robią i żyją. :-))

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Konrad Koper
    Super ! Zgadzam się - wiersz odkrywczy !!

    · Zgłoś · 3 lata temu