mało w nich
słońca
a jak dużo żalu
pretensji i obaw
nie szepczą
jestem twój twoja
za to zachłannie
bądź tylko mój
bądź tylko moja
wzdychają
nie patrzą sobie w oczy
szukają śladów męża na poduszce
paznokci żony na plecach
a potem gubią
pocałunki
zapinając guziki
i biegną dalej
Mogą się kopulować do bólu, króliki tak robią i żyją. :-))