Wśród nocnej ciszy

Ela Kwiecińska

 

Wśród nocnej ciszy

Dzieciątko w żłobie płacze

smutne

bo śmierć czeka młodzianków

 

Herodzie, czy nie można inaczej?

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 1 listopada 2020
anonim