Krzyk

Konrad Koper

Mój wiersz ma kontrastujące barwy

i kryje zgiełk.

Czasem zawiera radość,

innym razem ból egzystencjalny.

Przemawiają wykrzykniki i zwielokrotnione pytania.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 listopada 2020
anonim