Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Łukasz Nowosielski
Na ślinę
Na ślinę
Łukasz Nowosielski
na ślinę i wydzielinę
pospieszne
łatanie mostu
on zawsze dochodzi
do siebie
a ona nigdy
do wniosku
Lubię
Łukasz Nowosielski
Wiersz · 4 listopada 2020
Mithril
"na ślinę i wydzielinę"..........................
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
Łukasz Nowosielski
Tak, brawo, to jest tautologia!
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
Mithril
"Łukasz Nowosielski 15 min. temu
Tak, brawo, to jest tautologia!"
...tym właśnie charakteryzuje się grafomania - odpowiedziami z dupy
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
Łukasz Nowosielski
Dlaczego z dupy? Co Ci nie pasuje w tym, że przyznaję Ci rację?
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
marzena
:-)) rozbawił mnie, jest ok
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści
Tak, brawo, to jest tautologia!"
...tym właśnie charakteryzuje się grafomania - odpowiedziami z dupy