co znaczy nic

Irena Świerżyńska

nie wiedziałeś  jak smakuje

kiedy - nie masz nic

 

spytaj

tego

o - tam stoi

on ci wszystko wytłumaczy

 

podskoczy

pokaże

poziom wzniesie  

kierownikiem cię mianuje

 

wszystko poznał 

tu - w tej bajce

 

wie -  co znaczy nic

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 4 listopada 2020
anonim