więc mówisz że pluję na wszystko
ja tylko czytam z twojej śliny
wysyłam pocałunki pod wiatr
miłość i nienawiść grają w kręgle
a fotel zachowuje obojętność
czekam zbyt szalony by prosić
nie przejmuję się strachem
rozmowa jest zawsze ważna
przerzuca wirusy z ust do ust
uśmiechaj się oczami
albo czymkolwiek chcesz
też cię pierdolę kochanie
przecież tylko o to chodzi