jestem

Yaro

jestem śmieciem na świecie

pełnym głodnych stworzeń

nigdy nie mów o sobie ludziom

 

zniszczą cię

zgnębią na każdym kroku

na każdym rogu

idź własną drogą

pusty człowiek bez owoców 

jestem sobie na złość innym

 
 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 7 listopada 2020
anonim