Kolekcjoner

Konrad Koper

Zażyczyłem sobie zegary na różne okazje.

Kolekcjonowałem je.

 

Pierwszy dostałem w dzieciństwie.

Drugi otrzymałem z okazji ślubu…

Zegary zawsze coś symbolizowały.

 

Ostatni zachowany budzik zaczął się śpieszyć.

Miałem nocne koszmary związane z nim.

 

Porzuciłem zajęcie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 listopada 2020
anonim
  • marzena
    Może zmień zakończenie, taka moja mała sugestia.
    Dobre napięcie.

    · Zgłoś · 3 lata temu