Zażyczyłem sobie zegary na różne okazje.
Kolekcjonowałem je.
Pierwszy dostałem w dzieciństwie.
Drugi otrzymałem z okazji ślubu…
Zegary zawsze coś symbolizowały.
Ostatni zachowany budzik zaczął się śpieszyć.
Miałem nocne koszmary związane z nim.
Porzuciłem zajęcie.
Dobre napięcie.