Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ela Kwiecińska
Nic nie mów
Nic nie mów
Ela Kwiecińska
Nic nie mów
albo powiedz mi
kiedy sam zechcesz
chcę ci dać tylko
moją obecność
zanim przeminie ból
Lubię
Ela Kwiecińska
Wiersz · 8 listopada 2020
marzena
autodestrukcja na najwyższym poziomie, powodzenia w składaniu ofiary z siebie
powodzenia w doskonaleniu ascetyzmu, doskonała droga krzyżowa, co tam jeszcze można zrobić ze sobą zanim pojawi się... szkoda słów
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści
powodzenia w doskonaleniu ascetyzmu, doskonała droga krzyżowa, co tam jeszcze można zrobić ze sobą zanim pojawi się... szkoda słów