jesteś

Irena Świerżyńska

nie ma miary tylko wiara

i jasne promienie

 

nic nie liczy tylko gładzi

i pachnie 

wspomnieniem

 

skąd - to spadło

 

a - to chyba z nieba pioruny

bez burzy

 

co przyniosą

jak -  zanucą

 

cicho

 

przyjdzie czas podróży

czekam

dość - już było licho

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 9 listopada 2020
anonim