małe oko zapisało

Irena Świerżyńska

niebo zawsze jest niebieskie

kartka i obłoki białe niosą  pamięć 

ciepłą

 

obok - mój kochany

bliski

 

dywan kroki razem

i zabawa

 

i duch ciepły ściany ścieli

i już -  raj

 

tu  - nie trzeba

zmian

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 11 listopada 2020
anonim