naturalnie
nie dziwi mnie nic
nawet po brak dziewic na ołtarzach
powtarzane po wielokroć twoja wina
płoń kurwo płoń lub spławiona płyń
natura
nie znosi próżni
z kłamstwa rozlicza po swojemu
raz po raz cierpliwie wymierzając zarazy
do skutku po płaskość linii na monitorze
na
głowie cierniowa korona
a może wolisz naturalny wianek
spotkamy się w centrum zderzeń
nie do końca pokonane
Errare humanum est, perseverare autem diabolicum.
Kręcisz znowu wiedźmo.
Przecie mówią - ,,moja wina, moja bardzo wielka wina".