pachnie
tort słodki - czekoladą przyprószony
wiórki ciemne
lukier biały tu i tam
co pod masą
co na spodzie
biszkopt pulchny z białą plamą
nasączony
kwaśną miną
nic - nie szkodzi
tylko toast - czy prawdziwy
chyba -tak
naturalnie słodko - gorzki