Wieża Babel

Konrad Koper

Wieżę sięgającą gwiazd „budują” politycy,

usługują im naukowcy.

Bóg pomieszał języki,

a może powinien zagmatwać prawa fizyki.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 listopada 2020
anonim