pestki jabłka

Jacek JacoM Michalski

nagląca kurtka na wieszaku

przypomina że ma mnie tu nie być

persona non grata nawet w przedpokoju

tak bywa

i może trzeba wszystko zmienić

 

popielniczka pod łóżkiem zostanie sama

pusta od lat

wspomina dym jak malarza przestrzeni

zawsze jest początek

nawet na chwilę przed

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 15 listopada 2020
anonim