znowu zagrały dzwony
terapia szokowa
Bogu trzeba zaufać
czekać
aż uśmiech w grymas się zmieni
gdy świerszcze w płucach
kołysanki zagrają
lekarz drogocennieje
a rozum tanieje
horror jeszcze przed nami...
tajnie wieszczą analitycy
a rząd cóż rząd
że cierpliwość
dziś największą z zalet
dzwony biją
świat przerażony
Quo vadis człowieku
Panem Bogiem chciałeś być?