Kamień „filozoficzny” zmienia metale nieszlachetne w szlachetne.
Mało ! „ Pozwala z niczego zrobić coś”.
Źle gdy weźmie go diabeł.
Kamień „filozoficzny” zmienia metale nieszlachetne w szlachetne.
Mało ! „ Pozwala z niczego zrobić coś”.
Źle gdy weźmie go diabeł.