niesmaczne kazirodztwo

Yaro

rżnij wnuczku babci pudło
niech odpadnie sklejka z ikony
obrazu miłości sprzed laty
niech zostania okopcona dziura
starej podartej szmaty

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 listopada 2020
anonim