nic

marzena

 

przyszło nic
nic nie bolało

przyszło nic
odeszło bez żalu

trzecie nic
nie istniało

w czwarte uwierz
bo nic nie zostanie

w kraju

w którym nie ma bezpańskich psów
dostaniesz obrożę i krótki łańcuch
daleko nie uciekniesz

od siebie


 

 

marzena
marzena
Wiersz · 25 listopada 2020
anonim
Usunięto 2 komentarze
Wszystkie komentarze