Literatura

Poczęcie (wiersz)

Ela Kwiecińska

Rzekł Bóg

i stał się nowy człowiek

nowa miłość

i nowa nadzieja

 


dobry 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 26 listopada 2020, 12:12
Optymistyczne- trochę nierealne dlatego 4
Mithril
Mithril 27 listopada 2020, 19:55
...eeetam
Aktywista
Aktywista 21 grudnia 2020, 11:35
Koper taki głupiutki. Dla boga wszystko jest możliwe.
przysłano: 26 listopada 2020 (historia)

Inne teksty autora

Nie wszystko stracone
Ela Kwiecińska
Dziecko
Ela Kwiecińska
Poczęcie
Ela Kwiecińska
Oczekiwanie
Ela Kwiecińska
Wniebowzięcie
Ela Kwiecińska
Błogoslawiona chwila
Ela Kwiecińska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca