Wniosek

Konrad Koper

Ma zwierzęta w pogardzie.

Myśl go wiedzie :

„ nie będą mnie szanować wnuki,

chyba że założą na siebie wnyki”.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 listopada 2020
anonim