anielską duszę nosisz i jest
świat duchem bliski
tak
myślałeś lata całe
a - dziś gładzisz odciski
serce ciche nuty nosi i ciepło
jeszcze hojnie płynie
koleiny suszy
każde sięga wyżej
wyżej
a - gdzie
ręce szybkie i wir własny
może
trochę niższy
tylko - nie mów spadaj