To takie proste wstąpić do piekła. Też możesz.
Dają teleskopową? Tak po prostu?
Na zawsze.
Oglądasz telewizję? Odpowiedz sobie sam i nie pytaj.
Właśnie parzę kawę.
Przepoczwarzanie się jest rzeczą ludzką.
Zemsta Faraona.
Ołtarz przyodziany smutkiem. Prośba.
Okruchy zatykają zlew.
Zapisz mi proszę wymiary biustu i numer do tej rudej.
Walczymy o nicość.
Jak zawsze.