Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Cytra
Kim ty jesteś kobieto
Kim ty jesteś kobieto
Cytra
Jestem aktorką, od dramatu do groteski.
W krzywym lustrze cieniem.
Charakterem w masce.
Śmiechem zastygłym w przerażeniu.
Sercem drgającym w twej ręce.
Pięknem.
Zwykłym człowiekiem z błędami.
Lubię
Cytra
Wiersz · 29 listopada 2020
Mnemo
A to? To są zwykłe pierdoły.
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści