ciebie nie było

Yaro

pozostawione na niebie spojrzenia
szukam  śladów na gorącym piasku
fale zmyły łzy

 słowa rozwieszone po sklepieniach
zostawiłaś wspomnienia

na szyi ten dziwny talizman 
ciebie jak nie było tak nie ma
pod sklepem

malują wystawy w kolorach nieba

piwo w kolorze niebieskim 

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 2 grudnia 2020
anonim
  • marzena
    /pod sklepem
    malują wystawy w kolorach nieba
    piwo w kolorze niebieskim/

    Nawet nie wiesz, jak to mocno działa na wyobraźnię. Świetne!

    · Zgłoś · 3 lata
  • Yaro
    Dziękuję Marzenko:)

    · Zgłoś · 3 lata