po co ścinasz włosy
powiedz że bóg jest bogiem
tam i teraz
gdy błękit toczy się
pod górę ale nie synaj
ręce złodziei są ostoją
nie mogą ukraść ukradzionego
wosk pachnie przyszłym światłem
nic się nie urodzi
coś było czymś
nazwy zabiły sens
i znowu zostaliśmy sami
i zawsze usłużny, głupiutki Koper, koneser wszelkiego chłamu