ach czy och

Irena Świerżyńska

czy to prawda

czy na niby los maluje nowe tory

 

kolorowe czy na czarno

przefarbuje szyny

 

ach  - czy  - och

 

czekaj

czekaj

 

spoko - tak dziś śpiewa młody

 

czas 

później otworzy kolory

 

 

 

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 3 grudnia 2020
anonim