wiary godność

Jacek JacoM Michalski

jestem mistykiem

czego kurwa nie rozumiesz

staram się dotknąć absolutu

ale od tak dawna nie piję

zapomniałem że zapomniałem

zupa nie jest za słona

i nie ma komu przywalić

ból istnienia jak zatwardzenie

odbija się głośnym plum

może stękiem w jęku

albo zupełnie odwrotnie

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 grudnia 2020
anonim