bliżej

Jacek JacoM Michalski

być tak po prostu

jakby słowem albo nocą

w miejscu i biegu

widzieć ciszę

ciepły szal z dłoni

 

chwile ocalić

by pozwoliły odejść

 

bez strachu

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 grudnia 2020
anonim