Literatura

pamiętam o dziewczynie (wiersz)

Yaro

wyobraziłem sobie że
biegnę do ciebie
bezsensu tak biec
duszę się brakiem czasu

 

nie zdążę na autobus
nie kupie kwiatów
nie wypiję na odwagę
mimo że razem ćpamy
oddalam się od siebie
ty i ja aa aa aa

 

nigdy nie poznamy się
na dobre i na złe
pod ołtarzem się spotkamy
może tak może nie

 

nie zdążę na autobus
nie kupie kwiatów
nie wypiję na odwagę
mimo że razem ćpamy
oddalam się od siebie
ty i ja aa aa aa

 

biegnę do twoich drzwi
zamknięte na klucz
nie lubię ich teraz wiem
że ciebie chcę
by nie zabić się

 

nie zdążę na autobus
nie kupie kwiatów
nie wypiję na odwagę
mimo że razem ćpamy
oddalam się od siebie
ty i ja aa aa aa


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 4 grudnia 2020, 20:09
Kiedy usłyszę muzykę do Twoich tekstów? :-)
Yaro
Yaro 4 grudnia 2020, 20:26
Nie mam słuchu muzycznego .Może kiedyś, ktoś będzie chciał zaśpiewać:)Potrzeba czasu:)Może się doczekamy:)I Już mam youtu.be/WTq9FyyNL0Y
przysłano: 4 grudnia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca