mam długi czarny płaszcz
będę udawał że nie udaję
stanąć do wiatru
muszle się kruszą
ślimak ślimak wystaw rogi
kata strofa cyklopa
jak mało miasta w mieście
mech i grzyby
deszcz nie przestaje się śmiać
no i co zrobisz
trwały jest tylko rozkład
zabawa w zabawie
manekiny nie mają kaca
marudzisz strasznie :-) aż mnie brzuch boli ze śmiechu :-)