pif paf

Jacek JacoM Michalski

mam długi czarny płaszcz

będę udawał że nie udaję

stanąć do wiatru

muszle się kruszą

ślimak ślimak wystaw rogi

kata strofa cyklopa

jak mało miasta w mieście

mech i grzyby

deszcz nie przestaje się śmiać

 

no i co zrobisz

trwały jest tylko rozkład

 

zabawa w zabawie

manekiny nie mają kaca

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 5 grudnia 2020
anonim