wena

Jacek JacoM Michalski

tyle jest poezji w poezji

albo miodu gdziekolwiek

że duszniej i ciemniej

pod każdą z tysiąca i jednej kołder

wygrzebać się

jest zimno bo zima

opowieści kaloryferów

bajki o cieple

 

bawię się dobrze

wypuszczam natchnienie

na powietrze

 

;-)

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 6 grudnia 2020
anonim
  • Jacek JacoM Michalski
    no patrz ;-) zgadłaś :-)

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • marzena
    :-))) czy mogę być dosłowna? :-))
    wypuszczone spod kołdry powietrze kojarzy mi się :-)))
    już nie mogę :-))))))

    · Zgłoś · 3 lata temu