Czasem

Sercem Ku Wiośnie

mi powiedziała
jak wiele znała
potem wyrosłem jak jeden lew
cóżem nie chciała
co pokochała
a widać to widzą co wiele Serc
Kocham zagrałam a jego miałam
bo tak mi dopomóż Panie
ten jeden dzień

Dawid "Dejf" Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 8 grudnia 2020
anonim