Swary, podziały, kłótnie
Obraz ten widzę co dnia
Polityk, dyrektor, woźna
Jakiś przeklęty koszmar.
Co tu usprawnić można
Gdy nikt się nikogo nie słucha
"Ja moje ja jest ważniejsze"
Słyszę to w mediach co dnia.
Świat już do reszty zwariował
Pora się więc wylogować
I znaleźć przestrzeń dla siebie
Gdzie miłość, szacunek, empatia
Znalazły właściwe miejsce.
Nie chodzi tu o pustynię
Raczej o przestrzeń duchową
Poszukaj jej w algorytmie
"Pokarmem dla niej jest Słowo".
Po co tu jeszcze jesteś czerwony trollu? Jakim prawem oceniasz ludzi? Sam publikujesz gnioty nie warte lektury. W realu znaczysz tyle , co twoje wypociny,czyli zero.
Pozdrawiam druha:)