bywam apolityczny
dookoła rządowej dziczy
nie wiadomo co się dzieje
kurwy pedały i złodzieje
każdy każdego ćwiczy
w wojsku to bydło by nie przeżyło
szkoda by trzoda i połowa wieprzy
na zaprawę wybiegał jako pierwszy
takie ścierwo nie miało by szans
w desancie był sam kwiat
Polskiej ziemi
czerstwi młodzieńcy
pełni sił i woli zwycięstwa
nas uczyli umierać
za cenę
życia notabene