nogami w chmury

Yaro

świat wywrócony
na wszystkie strony

 

zamknięte oczy
otwarte okna by


wiatr na chwilę mógł wpaść
pozamiatać rozsypać wiersze


ułożone niedbale na stole

połóż się wzdłuż na wznak


nogami przeganiaj chmury

świat bury ponury dzień

co minął bez echa

 

nie patrz w tamtą stronę
nogami przeganiaj chmury

 

zobacz ludzie są po to by kochać ich
nie szukaj by ktoś pokochał cię

 

przyjdzie czas że będą wpadać jak wiatr

 

wystarczy otworzyć drzwi
nie domykaj ich czekaj na powitanie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 10 grudnia 2020
anonim
  • Yaro
    Chyba nie wystarcza chęci:-)

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • marzena
    No dobrze :-)
    na przykład ja poczekam, tylko mam małe ale...
    czy wiek ma znaczenie w seksie?
    w zasadzie to pytanie? :-))

    · Zgłoś · 3 lata temu